ДИГИТАЛНИЯТ БЛИЗНАК НА БУРГАС

Включете се в събитието, организирано от „Иновационни системи – Бургас” ЕООД на тема „Дигиталният близнак на Бургас”. То ще се проведе онлайн на 15.11.2022 г. от 15 ч. Ще бъдат представени разработените от фирмата за Община Бургас платформи SmartBurgas, eGIS и „Зелена система на Община Бургас”. Те представляват основата, върху която се изгражда дигиталния близнак на града.

  • SmartBurgas е Интегрирана градска платформа на Бургас, която се захранва от стотици интелигентни устройства. Можете да разгледате пътната обстановка, улиците в ремонт, да се запознаете с чистотата на въздуха, подходящо ли е времето за плаж или просто да наблюдавате динамиката на града в реално време.
  • eGIS е интернет приложение за електронни услуги на Община Бургас, за предоставяне на данни чрез отдалечен достъп до специализираните дигитални масиви на Географската Информационна Система на Бургас.
  • „Зелена система на Община Бургас” подпомага управлението на дейности, свързани с поддържането на зелената система. Предоставя възможност за работа с актуални заснети от дрон базови карти и анализ на елементите на зелената система.

За участие в събитието, можете да изпратите посочените по-долу данни на е-мейл isburgas@abv.bg

  1. Име и фамилия
  2. Фирма/организация
  3. Е-мейл

На регистрираните лица ще бъде изпратен линк за участие в събитието.