Бургас отбелязва 100 000 сваляния на своите Viber стикери

Бургас отбелязва 100 000 сваляния на своите Viber стикери с лимитирана серия атрактивни фанелки.

12-те забавни стикера на морска и бургаска тематика са използвани за по-малко от два месеца от рекорден брой приятели на града.

Модата на Viber стикерите с главен герой – бургаският гларус Руси, се пренася от комуникациите във виртуалното пространство и към улиците на Бургас. От днес най-запалените любители на забавните стикери могат да намерят и закупят фанелки с популярните поздрави, възклицания и пожелания в три магазина на Общинско предприятие „Туризъм“ на централни места в Бургас – Часовника, Мостика и Автогара Юг.

С модерната и забавна визия на фанелките със сигурност ще впечатлите своите приятели и ще изразите недвусмилено своите емоции.

Ако и вие сте от запалените фенове на гларуса Руси и неговото творчество – побързайте да си вземете своята фанелка, тъй като атрактивната серия е лимитирана, а предварителният интерес – голям.

Забавните картинки върху атрактивните фанелки, както и самите Viber стикери, са дело на екип от млади дизайнери, програмисти, аниматори, фотографи, хора, които обичат града си и са обединени около идеята на ИКТ Клъстер Бургас, активно подкрепена от Община Бургас и общинско дружество „Иновационни системи – Бургас“ ЕООД.

https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/35374