Информационен ден „Как да стана част от БУЛЕВАРТ – Мрежа на сетивата“

 

Имаме удоволствието да Ви поканим на Информационен ден „Как да стана част от БУЛЕВАРТ – Мрежа на сетивата“. Новият творчески квартал БУЛЕВАРТ на Бургас е мястото, където предприемачи със свободен дух и артистичния свят си подават ръка за създаване на общност със споделени ценности, която свързва хората и ги сплотява.

Срещата е насочена към малкия и средния бизнес на територията на централна градска част и към културните и творчески индустрии в Бургас. Целта на срещата е да запознаем всички с амбициозните възможности на БУЛЕВАРТ и със съвместни усилия да направим любимия ни град още no-жив, интересен и вдъхновяващ.

На Информационния ден ще бъдат разяснени основните принципи на Мрежата, изискванията към кандидатите, възможностите за финансова и административна подкрепа, както и начина на кандидатстване. Ще бъде обърнато особено внимание на предимствата за членовете на Мрежата и как тя ще допринесе за бизнеса и творческите им проекти.
Всеки бъдещ член ще може да зададе своите въпроси и да получи допълнителна информация и подкрепа от организаторите.

Информационният ден ще се проведе на 9 август 2018 г , четвъртък, от 16:00 часа в сградата на Бизнес инкубатор – Бургас с адрес Бургас, ул Александър Батенберг 28. Поради големия интерес, моля, да потвърдите Вашето участие на: info@boulevart.bg или на телефон: 0879 017 665
Поздрави от
Екипът на БУЛЕВАРТ
https://www.boulevart.bg/

boulevart